logo

Auf dem Weg in den Kosovo

Auf dem Weg in den Kosovo

🇩🇪Liebe Freunde,
heute mache ich mich mit meinem guten Freund Tattoo Frank Official auf den Weg in die wunderschöne Hauptstadt des Kosovo. Wir fliegen nach Priština!
Gemeinsam werden wir dort auf der ICF -Fight-Night, einer Wohltätigkeitsveranstaltung, die dem Herzen unserer Gesellschaft – den Kindern ❤ – zu Gute kommt, kämpfen.
Es werden in Pristina, dem Medienzentrum des Kosovos, zahlreiche Sender und Redaktionen vetreten sein und euch von dem grossartigen Live-Event berichten.
Wir freuen uns auf eure tatkräftige Unterstützung und hoffen, ein paar bekannte Gesichter vor Ort begrüssen zu dürfen!
Euer GashineGun

🇦🇱Përshëndetje të gjithëve,
Sot do nisem me shokun tim të ngushtë Frank Kortz në kryqytetin të mrekullueshëm te Kosovës. Në do të udhëtojmë për në Prishtinë!
Aty kemi me u shfaq se bashku në IFC Fight Night, një shfaqje për ceshtje humanitare, për zemren e shoqerise sonë më saktësisht për femijë, do të ndeshëm.
Në Prishtinë në qendrën e mediave të Kosoves, kanë me qenë mediat të ndryshëm të pranishëm, për të ju raportuar për shfaqjen e bukur.
Gëzohemi për një mbështetje të jashtëzakonshëm dhe shpresojmë të kemi një pjesëmarrje të panumertë.
I juaji GachineGun