logo

Auf dem Weg nach Tschechien

Auf dem Weg nach Tschechien

🇩🇪Hallo Leute,
heute zieht es mich nach Tschechien und zwar fliege ich nach Prag, um in Karlsbad an den aktuellen Filmfestspielen teilzunehmen.
Ich freue mich enorm, dieses Erlebnis mit einigen meiner Freunde teilen zu können! Einmal auf einem roten Teppich stehen, auf welchem schon Stars wie Arnold Schwarzenegger standen und die ĂĽberwältigende Atmosphäre auf mich wirken lassen…
Ich bin gespannt, was mich dort erwarten wird und sehe einem spannenden, erlebnisreichem Event entgegen!

🇦🇱Përshëndetje miq të nderuar,
Sot më shtyen të shkoj për në Çeki më saktësisht për në Prag, për të marrë pjesë në film festivalin në Karlsbad.
Gëzohem, që e kam mundësine të ndaj këtë përjetim me disa miq!
Një herë në tapeten e kuq, në të cilen kanë qenë edhe artistat si Arnold Schwarzenegger, ka me shiju atmosferen të mrekullueshëm.
Jam kureshtarë se çfarë më pritej aty dhe gëzohem për një shfaqjë më plotë të ndodhura.