logo

Ich fordere Manuel Charr heraus

Nutze die Chance gegen einen richtigen Kämpfer zu kämpfen und zeig der Boxwelt, dass du Herausforderung von wahren Kämpfern nicht aus dem Weg gehst. Die Boxwelt brauch das und will es sehen.
Es ist die Zeit gekommen, du solltest dir zu liebe und deinen Fans, mir nicht mehr aus dem Weg gehen.

Përkthim nga video-ja për miqët shqiptar:

Përshëndetje Manuel Char kam degjuar që ke më bë një organizim të boksit dhe që je akoma në kerkim i një kundërshtarit.
Në qoftë se dëshiron një kundërshtar të vërtetë i peshës se rëndë atëherë jam unë kundërshtari yt adekuat jo si në ndeshjët e kaluara më kundërshtar të klases më ulët.
Unë jam gati për një ballafaqim.
Sa i përket parave, pranishëm është edhe këshilltari im dhe unë do boksoj për një 1€ dhe e blej një Hamburger më djath 😉
Gëzohëm për ballafaqimin me ty.