logo

Shout Out von Mozzik

🇩🇪Hey Leute,
na habt ihr ihn erkannt? Das ist Mozzik official ihr kennt ihn bestimmt durch seinem Charthit Cocaina.
Vielen Dank an Mozzik für den Shout Out und auch an Illyrian Deluxe. Euch beiden für die Zukunft nur das beste und viel Erfolg.
Vielen Dank, euer GachineGun

🇦🇱Përshëndetje miq të nderuar,
A e keni dalluar?
Ky është Mozzik, më siguri e njihni nga hiti Kokaina.
E falënderoj Mozzik-un për mirënjohjën dhe sigurisht edhe Fatmirin.
Ju uroj të dyve suksese dhe gjithë të mirat për të ardhmën tuaj.
Ju Falemnderit
I juaji GachineGun

🇺🇸Hey everyone,
did you recognize him? It’s Mozzik who has that great charthit cocaina.
Thanks to Mozzik for the shout out and thanks to Fatmir too. I wish you two the very best for your future and lots of success.
Thank you, your GachineGun